FUN FREAK;
check in


Üdv a funfreak.gp-n! Nita (19) vagyok, a szerkeztő. A lap rengetegszer nyitott már és zárt, most hogy leérettségiztem ismét visszatértem. Ha valamilyen kategóriába kéne sorolnom a lapom, akkor blog/inspirációs oldalnak kéne hívnom de mégsem az. Szívből jön hogy mit posztolok éppen. Lesz szó a divatról,inspiráló képekről,filmekről,sorozatokról,diy cuccokról és talán még egy kis grafikáról is. Akik más ismernek, talán ismerik a stílusomat és hogy mikkel szoktam jönni. Persze egy év alatt sokat változtam. Ha vissza szeretnétek nézni a régebbi posztokat, csak tessék, nemtöröltem őket. Jó szórakozást!

http://kepfeltoltes.hu/120815/vonnnnal_www.kepfeltoltes.hu_.png

 
navigálódj


  honvágy   tumblr   polyvore

 

 
tell me baby
 
soul mates

Untitled
becks
&  nickey  &  kinga  &  niki  &  holland  &  viki kata  &  movie  &  hunger games  &   emma    &  Fanni   &  Niaa  &  Viki  &  goodmorning  &  TVD  &  Chloé  &  Kata  &  ...

 
vészkijárat
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
nagycsoport


 
everybody has a story

Klaroline fanfiction /saját/

Mikor? 3x15 All my children után
Előzmények:Caroline megpróbálta elterelni Klaus figyelmét míg Alarick leszúrta Kolt.Klaus rájött Carolinék tervére és ráförmedt a lányra majd ott hagyta.Az epizód végén nagyon csalódott Klaus és a kandallójába dobja a rajzait Carolineról.
Keletkezés: egy álmom ihlette!! 
Fejezetcím: Secret Lover

1.rész: Sentimental Heart
{elolvasom}
2.rész: Great Deal
{elolvasom}
3.rész: Poisonous cure
{elolvasom}
4.rész: Desperation
{elolvasom}

 
kiscsoport

http://kepfeltoltes.hu/120815/betelt_www.kepfeltoltes.hu_.png 

 
firkapapír
Friss hozzászólások
 
i am thankful


Köszönöm szépen Zsuzsinak, hamarosan tovább adom!

 
 
1.rész

Mikor? 3x15 All my children után
Előzmények:Caroline megpróbálta elterelni Klaus figyelmét míg Alarick leszúrta Kolt.Klaus rájött Carolinék tervére és ráförmedt a lányra majd ott hagyta.Az epizód végén nagyon csalódott Klaus és a kandallójába dobja a rajzait Carolineról.

http://data.whicdn.com/images/22892777/tumblr_lz5s1oqISb1r89388o1_500_large.gif
Fejezetcím: Secret Lover
1.rész:  Sentimental Heart

 

Este nyolc óra.Caroline lassan a Grill felé sétált.A csendes utcán csak a Burberry magassarkúja kopogása hallatszott és a Grillből kiszűrődő zene.A lány megbeszélte barátnőjével Elenával hogy találkoznak és kicsit lazítanak. Mostanában annyi minden történt. Rég volt már hogy ketten tartottak egy csajos estét és csak beszélgettek, átlagos lányokként - bár ez utóbbi nehéz lesz hisz Caroline vámpír.Kellemes szél fújt, Caroline imádta ezt az időjárást. A szellő végig suhant a fekete pillírozott szoknyáján. A lány megállt egy pillanatra a zajos szórakozóhely előtt majd lassan kinyitotta az ajtót és belépett a zsúfolt helységbe. Körülnézett. Elena sehol. Leült a kedvenc asztalához és megnézte az itallapot. Úgy döntött ma nem a szokásos martinit rendeli. Ideje változtatnia szokásain.

-Szia Car! Mit hozhatok?  -hallatszott Wendy a felszolgálólány kedves,csilingelő hangja.
-Szia Wendy!Rég láttalak. Azt hiszem ma egy Cosmopolitan jól esne....         -mondta vidáman Caroline.
-Rendben,még valamit?? Egyedül vagy??  -érdeklődött Wendy
-Nem, várok valakit. - válaszolta vidáman a lány.

Ekkor Caroline megpillantotta az asztalával szemben elhelyezkedő biliárdasztalnál álló Klaust. 'Ó már csak ez hiányzott' gondolta. Klaus egyedül játszott és csak egy pillanatig tekintett a lányra majd tovább biliárdozott. Nem volt jó kedve. Még a szokásos mosoly is elmaradt amit mindig Caroline-nak címez mikor a lányra pillant. Úgy látszik még mindig neheztelt Carolinera amiért Stefanék tervében részt vett és elterelte az ősi vámpír figyelmét. Kihasználta a fiú érzemeit iránta. Caroline fejében vízhangoztak a szavak amiket Klaus fejéhez vágott. Lelkiismeret fúrdalása volt.
http://data.whicdn.com/images/23305626/tumblr_lz8h6uRjkv1r66jz9o1_r1_500_large.gif
Caroline végig nézett a hibriden. Magas volt és izmos.A sötétkék póló kihangsúlyozta a karját amitől a lányt valami melegség és biztonságérzet fogta el.
De hirtelen megcsörrent a telefonja.Elena volt az.


-Szia Car! Neharagudj, de nem tudok ma menni. Tényleg nagyon sajnálom,de a itthon éppen Salvatore balhé van, muszáj itt maradnom mielőtt ledöfik egymást. - Caroline hallotta a telefonban a háttérből szűrődő hangokat.Stefan épp Damonnel kiabált.
-Semmi baj,majd hazamegyek és nézek egy filmet és betolok egy doboz fagyit.Szólj ha szükséged van rám!
-Köszönöm.Jóéjt! - Elena lerakta telefont
 

Caroline Klausra pillantott. A hibrid elkapta a tekintetét a lányról. A  lány tudta hogy Klaus végig hallgatta a beszégetését Elenával. Klaus továbbra is komoran nézett maga elé majd kortyolt egyet a brandy-jéből és tovább játszott.  Caroline egy húzásra megitta a két koktélt amit rendelt magának és barátnőjének,felállt és úgy döntött nem hagyja hogy itt véget érjen az estéje. Nem tudta hogy milyen érzés lett úrrá rajta, de nagyon a hatalmába kerítette.S ajnálta amit Klaussal tett. Tudta hogy megbántotta fiút. Kivett a tárcájából 10 dollárt és az asztalra dobta majd határozott lépésekkel elindult a biliárdasztal felé.

 

                                          


Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG